• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Over 100 000 fornøyde kunder
ShapeCreated using Figma

Vis handlekurven

Produkter 0
Total sum
NKR 0
Til kassen

Blogg

Arbetsbelysning, LED-ramper & arbetslampor

-

Det här är en produktgrupp som har flera namn. Arbetsljus, arbetslampor, backljus och arbetsbelysning. Det finns tom. LED-ramper som används som arbetsbelysning. Allt handlar om hur man använder det. Namnet hänvisar till ett användningsområde som är lite kortare än vad exempelvis extraljus erbjuder. Man använder ofta arbetsbelysningen runt ett fordon. Det kan vara för att lysa upp bakom ett fordon när man backar, det kan vara kompletterande belysning på en traktor för att man ska se bättre exakt nedanför bakhjulet. Det är med andra ord kort omgivningsbelysning kring motorfordon.

Vi har ett eget sortiment av arbetsbelysning men utöver det säljer vi Strands och Swedstuff. Kvalitetsmässigt så är Swedstuff längst ner på listan, sedan kommer våra egna produkter och Strands egna har högst kvalitet. Swedstuff säljs som ett budgetmärke inom Strandskoncernen för att kunna möta även prisjägarnas behov.

När man säljer en arbetslampa måste man kolla vad kunden har för behov och matcha behovet med rätt produkt. Vill hen ha en produkt som ska hålla så länge som möjligt? Ska den vara liten och smidig? Användningsområde och budget är de stora frågorna man måste ha svar på för att göra en bra rekommendation.

Vad gäller IP-klassning så gäller samma sak som för LED-ramper då IP är en universell standard för damm och vattentålighet.

Nyhetsbrev

Ikke gå glipp av sjansen til å ta del av våre knallbra tilbud!

Samarbeidspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)