• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Over 100 000 fornøyde kunder
ShapeCreated using Figma

Vis handlekurven

Produkter 0
Total sum
NKR 0
Til kassen

Felger - Billige felger på nettet - Stilige med høy kvalitet fra SC Styling

Vi har alltid styling i fokus, og når det kommer til felger har vi alltid det nyeste for sesongen. Hos oss finner du felgene som ruller på mange av Norges tøffeste biler. Vi har enorme populære merker som f.eks: JR-Wheels, ABS Wheels og Ocean Wheels.

Å forandre utseende på din bil henger kraftig sammen med å velge hvilke felger du velger å kjøre med. Vi på SC Styling er størst på styling i Skandinavia, og det hadde vært rart om vi da ikke kunne tilby våre kunder de aller seneste trendene innen felger, og de beste merkevarene på markedet. Vi jobber videre med vårt felgsortiment, og utvider dette for hvert år som går siden oppstarten i 2004. Vi håper at du i noen av disse underkategoriene innen felg skal finne noe du liker. Leter du etter komplette felgpakker så finner du det her.

Les merVectorCreated using Figma
Side 1 av 8

Om fälgar

Det finns mycket att säga om fälgar. Till att börja med kan vi nämna utseendeaspekten. Bilens däck, och allt som hör därtill, utgör nämligen en viktig del av dess helhetsutseende. Genom att förse bilen med nya fälgar kan man, med relativt små medel, ge den en helt ny glans. Det bidrar till förnyelse och kan göra att suget efter att köpa en helt ny bil minskar radikalt.

En annan viktig funktion hos fälgar är förstås att skydda hjulet. Det finns fälgar av olika utformningar och material att välja bland i vårt sortiment. Beroende på dina körvanor och vad du har för bil kan olika lösningar vara att föredra. Det kan vara bra att känna till att man talar om tum för att ange fälgars dimensioner. En vanlig storlek är exempelvis 17 tum, och då talar man om fälgens diameter. På SC Styling arbetar experter med många års erfarenhet av fälgar och allt som hör därtill. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja en lösning som passar till just dig.

Vi kan inte tala om fälgar utan att gå in på de två huvudsakliga kategorierna av dem. Det finns stålfälgar och det finns aluminiumfälgar (lättmetallfälgar). Det senare kostar i regel lite mer, men det medför också vissa fördelar. En sådan är exempelvis att fälgar av typen aluminium generellt sett håller längre. Man ska även nämna att denna typ ofta anses vara den estetiskt mest tilltalande varianten. Många införskaffar aluminiumfälgar för att piffa upp utseendet på sin bil. Något som dessutom har potentialen att öka bilens värde vid en framtida försäljning.

Vi på SC Styling arbetar endast med de bästa varumärkena på marknaden. Hos oss hittar du mängder av fälgar från hela 16 olika leverantörer. Vi har goda och långtgående samarbeten med dessa företag. Detta ger oss möjlighet att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Nyhetsbrev

Ikke gå glipp av sjansen til å ta del av våre knallbra tilbud!

Samarbeidspartnere

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)