• Bilstyling på nettet siden 2004
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Over 100 000 fornøyde kunder
ShapeCreated using Figma

Vis handlekurven

Produkter 0
Total sum
0 NKR
Til kassen

Personvernpolicy

PERSONOPPLYSNINGER

Scandinavian Car Styling AB, videre nevnt som SC Styling, verner om din personlige integritet, og strever etter å alltid beskytte personopplysningene dine på beste måte. Det er SC Stylings målsetting å følge alle aktuelle gjeldende lover og regler for beskyttelse av personvern. Denne policy hjelper deg blant annet å forstå hvilken informasjon SC Styling samler inn, og hvordan denne brukes.

Scandinavian Car Styling AB (”SC Styling”/”vi”), 556669-1605, Libro Ringväg 31, SE-752 28 Uppsala er personopplysningsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLER VI, OG HVA BRUKER VI DISSE TIL?

Vi kommer til å behandle de personopplysninger som du angir, eller har angitt til oss, eller som vi har samlet inn på siden via cookies. Eksempel på personopplysninger som SC Styling kan komme til å behandle er ditt personnummer, navn, e-postadresse, kjøp-, betal- og ordrehistorikk, leveringsadresse, registreringsnummer, telefonnummer m.m. Nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn, og hva de brukes til kan du se lenger ned på denne siden.

Kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse (i visse tilfeller også registreringsnummer) bruker vi for å kunne ferdigstille avtalen om å varsle og levere en vare som vi forplikter oss til når du legger en bestilling hos oss. Disse opplysningene lagrer vi i et år dersom ingen av produktene har en garantitid som overstiger et år. Vi sparer da opplysningene fram til datoen da garantien går ut.

Når du tar kontakt med vår kundeservice kommer vi til å samle inn dine kontaktopplysninger for å på beste måte kunne hjelpe deg i din sak. F.eks. ved en reklamasjon.

E-postadresse i formål av å sende markedsføring via mail lagrer vi dersom du godkjenner dette i kassen. Disse opplysningene lagres i et år, og kan fornyes årsvis dersom godkjenning blir gitt på nytt.

E-postadresse i formål av å sende markedsføring via sosiale medier, som Facebook, Instagram og Google Ads lagrer vi om du godkjenner dette i kassen. Disse opplysningene lagres i et år, og kan fornyes årsvis dersom godkjenning blir gitt på nytt.

Mobilnummer i formål av å sende markedsføring via SMS eller MMS lagrer vi dersom du godkjenner dette i kassen. Disse opplysningene lagres i et år, og kan fornyes årsvis dersom godkjenning blir gitt på nytt.

Du kan når som helst kontakte oss for å trekke tilbake en godkjenning for markedsføring mot deg som kunde, begjære ut dine hos oss lagrede personopplysninger, begjære rettelse av dine personopplysninger eller sletting av dine personopplysninger.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

For å holde personopplysningene vi behandler i trygghet, har vi tatt flere forholdsregler. Vi har implementert sikkerhetsrutiner, samt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine, slik som sertifiseringsteknikk for nettlesere. Videre har vi passende brannvegger og antivirusprogram for å beskytte og forhindre ubehørig tilgang til nettverket.

SC Styling benytter seg også bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som er en protokoll for sikker overføring av data via internett. Du som kunde trenger å kontrollere at SSL ikke er avslått i innstillingene for nettleseren. I formål av å forhindre ubehørig tilgang ved behandling av ditt debet- eller kredittkortnummer benyttes også enveiskryptering.

Vi på SC Styling minimerer tilgangen til dine personopplysninger, og kun den som trenger å bruke disse for respektive over angitt område har tilgang. Om du bestiller en vare som sendes direkte fra vår leverandør, kan vi behøve å dele ut kontaktopplysninger for å muliggjøre levering. Vi har sikkerstilt av våre leverandører håndterer dine personopplysninger på en sikker måte gjennom våre personopplysningsavtaler. I disse har vi forsikret oss om å kunne følge GDPR gjennom sikker personopplysningsbehandling.

HVOR LENGE LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Dine opplysninger lagres uansett aldri lenger enn hva som er tillatt ifølge gjeldende personopplysningslovverk (GDPR).

TILGANG TIL, OPPDATERING OG KORRIGERING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Du har, i følge gjeldende personopplysningslovverk (GDPR), rett til å få beskjed om hvilke personopplysninger som behandles om deg, uansett hvor disse er samlet inn fra. Om du vil slik informasjon skal du sende inn en skriftlig etterspørsel til oss. Etterspørselen skal ifølge gjellende personopplysningslovverk sendes inn underskrevet av deg pr. post til den adresse som angis på siden.

SC Styling vil sikkerstille at dine personopplysninger er korrekte og oppdaterte. Om noen av de opplysninger du har angitt til SC Styling endres, f.eks. om du endrer din e-postadresse, navn eller betalingsopplysninger, eller om du vil si opp din brukerkonto, vennligst send SC Styling korrekte opplysninger gjennom å sende en e-post til SC Styling. Du har rett til å når som helst begjære at personopplysningene rettes, blokkeres eller slettes.

TREDJE PART

SC Styling kan utlevere personopplysninger til tredje part, som f.eks. politiet eller annen myndighet. Om det dreier seg om etterforskning av forbrytelse, eller om vi ellers er skyldige å levere ut slike opplysninger med støtte av lov eller på oppfordring fra myndigheter.

LINKER

Siden kan inneholde linker til andre web-plasser. Denne personvernpolicy gjelder kun denne web-plassen. Når du lenkes til annen web-plass bør du lese personopplysningspolicyen som gjelder for den andre siden. Noter at SC Styling ikke tar ansvar for andre web-plassers behandling av dine personopplysninger.

Endringer i personvernpolicy

SC Styling forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernpolicy når som helst i tiden, i den utstrekning endringene er nødvendige for å unngå forstyrrelser eller for å oppfylle nye legale eller tekniske krav. Alle endringer av denne Personvernpolicy vil publiseres på siden.

For spørsmål om GDPR og hvordan vi på SC Styling behandler dine opplysninger, ber vi deg vende deg til info@scstyling.com, merk mailen med GDPR.

Scandinavian Car Styling AB
Libro Ringväg 31
75228 Uppsala
Sverige

COOKIES

På SC Stylings nettside benyttes cookies. Cookies er små tekstfiler som spares på den besøkendes data, og som er mulig å bruke for å følge hva besøkeren gjør på siden.

Det finnes to hovedtyper av cookies: 1) en permanent cookie ligger lagret på den besøkendes data i et bestemt tidsrom. 2) en sessioncookie spares midlertidig i minnet på datamaskinen den tid en besøkende er inne på en nettside. Sessionscookies forsvinner når du stenger nettleseren din.

SC Styling bruker cookies for å forbedre siden for besøkeren, ved f.eks å tilpasse siden etter den besøkendes ønske, valg og interesser, kunne hjelpe deg å holde orden på hvilke varer du har lagt i handlekurven, kunne håndtere ditt kjøp, sikkerstille at besøkeren er logget inn på siden, og dermed slipper å logge inn på nytt på hver side denne besøker. Dette for å kunne tilpasse våre tjenester slik at du får reklame som er relevant for deg, og for å kunne fullføre våre forpliktelser ved kjøp.

Permanente cookies brukes blant annet for å lagre dine eventuelle personlige innstillinger hos SC Styling, slik at du f.eks. slipper å gjøre om visse valg hver gang du besøker nettstedet. Samt for å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Sessionscookies brukes blant annet i formål om å kunne registrere statistikk over brukermønsteret av nettsiden.

Gjennom å godkjenne SC Stylings allmenne vilkår og/eller denne Personvernpolicy og bruke SC Stylings nettsted, samtykker du til behandlingen av cookies ifølge det som er skrevet her. Om du ikke aksepterer at cookies brukes kan du slå av cookies i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn i nettleseren slik at du blir spurt hver gang SC Stylings nettsted prøver å plassere en cookie på din datamaskin. Gjennom nettleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes, se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du når som helst slette cookies manuelt fra din harddisk.

Noter at dersom du velger å ikke akseptere cookies vil det ikke være mulig å gjennomføre kjøp på siden. Funksjonaliteten kan også i øvrig komme til å begrenses.

Nyhetsbrev

Ikke gå glipp av sjansen til å ta del av våre knallbra tilbud!

Samarbeidspartnere

© Scandinavian Car Styling AB